Filmbrunch: Louis de Funès in Zaltbommel

Op zondag 27 november vanaf 11.00 uur organiseert theater De Poorterij in Zaltbommel een heerlijke filmbrunch met aansluitend een film uit de oude doos! Louis de Funès schittert in de film 'Gendarmes van Saint-Tropez'. Na de brunch kan je genieten van ongeloflijke avonturen van Agent Cruchot in de eerste film van de legendarische Gendarmeserie.


Voor meer informatie en reserveren zie de website van De Poorterij.


In deze eerste 'Gendarme'-film wordt politieofficier Ludovic Cruchot (gifkikkertje Louis de Funès) van een Frans bergdorpje overgeplaatst naar de internationale badplaats Saint-Tropez. Cruchot is carrière-belust en wil dat zijn mannen stevig de handen uit de uniformmouwen steken. Hij is ook nooit te beroerd om een pittige toespraak te houden. Bijvoorbeeld om zijn luie agenten wat te laten doen aan het naaktzonnen, dat almaar populairder wordt.

Terwijl Cruchot kennismaakt met zijn nieuwe collega's en de jacht opent op nudisten, probeert zijn dochter Nicole een jongeman te imponeren door zich voor te doen als de dochter van de miljonair met het mooiste jacht in de haven. Dit onschuldige leugentje brengt een hele reeks avonturen op gang.

In een hilarische scène proberen de agenten met parachutes of verscholen achter parasols de naturisten te betrappen. Het kleine politiebureau dat je in de film ziet, bestaat overigens echt en is nog altijd een toeristische trekpleister van de mondaine Franse kustplaats.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2005- 2017 deFunes.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now